preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 2. 2010.

Ukupno: 1119556
Ovaj mjesec: 2627
Danas: 95
 

 

Priloženi dokumenti:
Plakat.jpg

Vijesti

NAČIN PRAĆENJA ONLINE NASTAVE

Dragi učenici, poštovani roditelji,


Razredna i predmetna nastava OŠ Sveti Martin na Muri radit će po SVOJEM UOBIČAJENOM RASPOREDU SATI I U VIRTUALNOM, ONLINE OKRUŽENJU.


DAKLE, DRŽITE SE RASPOREDA SATI KOJI IMATE OD POČETKA NASTAVNE GODINE!


Svaki dan ćete u svojim grupama (razredna nastava) i virtualnim učionicama (predmetna nastava) dobiti raspored sati za taj dan (a raspored sati je isti kao i da smo fizički u školi, to će biti samo podsjetnik). Razredni i predmetni učitelji će vam ujutro od 8:30 sati u grupe i virtualne učionice staviti nastavne materijale (linkove na video sadržaje, upute oko korištenja udžbenika, radnih bilježnica i sl.), a vi će te morati pritisnuti like kako bi potvrdili svoju prisutnost.


Dakle, predmetni učitelji će Vam svaki dan tokom jutra staviti materijale i zadatke u virtualnu učionicu ili grupe iz svih predmeta koji su po rasporedu taj dan, a vi ih možete izvršiti bilo kada tokom dana ili do postavljenog roka.
U slučaju da nećete moći ući u virtualnu učionicu zbog poteškoća s internetom ili preopterećenja, svaki je razrednik kreirao dodatno Viber/Messenger/e-mail grupu u kojoj se uz učenike nalaze i predmetni učitelji pa će privremeno u tim slučajevima komunikacija i zadaci ići tim putem.


U virtualnim učionicama osnovne obavijesti se stavljaju na naslovnicu, a zadatke po predmetima ćete dobiti u otvorenom kanalu za svaki predmet posebno. Kanali su otvoreni unutar vaše virtualne učionice i ne morate se posebno prijavljivati u njih, već ste ulogiranjem u učionicu, automatski prijavljeni i u kanal predmeta.


Svaki će predmetni učitelj uz nastavni sadržaj zadati i vremenski rok za izvršenje zadataka, bit će to ili tokom dana ili do sljedećeg sata toga dotičnog predmeta. Samo pažljivo pratite upute.


Uz praćenje nastave prema rasporedu sati koji smo odredili, ako možete dodatno pratite i korisne i zanimljive sadržaje Škole na Trećem i Sportske televizije, dapače neki će se sadržaji poklopiti i s vašim raspored. Ako ne možete gledati nastavne sadržaje na HRT 3 i/ili Sportskoj televiziji, svi sadržaji bit će naknadno dostupni i na Youtube. Samo u tražilicu utipkajte predmet i razred ili naslov sadržaja.


U pravilu je najvažnije da pratite upute svojih učitelja.


Sutra, u utorak 17.3., ćemo napraviti probu online nastave prema našem rasporedu sati pa će se od 8:30 sati učitelji prijaviti u grupe i virtualne učionice i postaviti vam nastavne sadržaje i zadatke, a vi im javite (like, komentar – već po dogovoru grupe) da ste ih prihvatili.


U slučaju poteškoća javite se svojem razredniku!


Samo strpljivo i iz dana u dana ćemo rješavati sve postavljene izazove!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Petra Novinščak   datum: 16. 3. 2020.

e-Dnevnik


Tražilica

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Anketa o kravati
U kojem je stoljeću nastala kravata:

Iz kojeg naroda je potekla kravata:

Tko je iz naroda otišao u svijet s rupcem oko vrata zavezanim u čvor?

Hrvatski sabor je 2008. godine za Dan kravate izabrao:

Korisni linkovi

Radijska grupa
Emisije radijske grupe


CARNet
preskoči na navigaciju