preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 2. 2010.

Ukupno: 1138751
Ovaj mjesec: 1776
Danas: 56
 

 

Priloženi dokumenti:
Plakat.jpg

Vijesti

OBAVIJEST - POČETAK RADOVA NA CENTRU ZA KULTURU

Poštovani roditelji, dragi učenici,

nastavljaju se radovi na Centru za kulturu što utječe i na naš režim dolaska i odlaska iz škole. U narednim danima će izvođač radova postaviti ogradu i na taj način ograditi gradilište kako bi osigurali zaštitu za učenike i djelatnike. Zaštitna ograda će biti postavljena iza autobusne stanice pa sve do zida stare školske zgrade što pak utječe na prilaz učenika i djelatnika školi. Učenici koji dolaze u školu pješice ili autobusom (izlaze na uobičajenoj autobusnoj stanici) će se usmjeravati na pješačku stazu uz staru školsku zgradu prema parkiralištu s lijeve strane škole gdje će biti uređene prilazna pješačka staza, odvojena od mjesta za parkiranje. Vrijedi obrnuto za odlazak na autobus ili kućama. Pritom će na toj relaciji biti dežurni učitelji koji će ih usmjeravati.

Prilažemo shematski prikaz čim ga pošalje nadzorni inženjer, odnosno proslijedi općina kao investitor.

Po dolasku i odlasku pred školu i iz škole ostaje isti način ulaska/izlaska koji je bio definiran na početku nastavne godine - učenici 6. i 8. razreda, te učenici 1.A, 1.B i 4.A razreda ulaze na bočni ulaz u školu, a učenici 7.A i 7.B te 2., 3.A i 3. B na glavni ulaz. Učenici 5. razreda ulaze posebno u staru školsku zgradu.

Bit će onemogućeno parkiranje automobila na parkiralištu kod zdenca i iza autobusne stanice, a možete koristiti parkiralište s lijeve strane škole koje će općina dodatno urediti.

Molim na dodatni oprez kod svih, učenika, djelatnika, roditelja, autobusnog prijevoznika, izvođača kako bi izbjegli možebitne poteškoće.

Stoga Vas molimo da i dalje budete dodatno pažljivi prilikom dolaska i odlaska iz škole, osobito kada se nalazite na cesti i krećete po pješačkoj stazi na Glavnoj ulici.

Molimo vas da dosljedno slušate upute dežurnih učitelja i uvažite znakove prometne regulacije oko zadržavanja i kretanja oko škole te da ne ometate radove niti se približavate ograđenom prostoru i mjestima gdje je radna oprema i mehanizacija.

Hvala za razumijevanju!

Petra Novinščak, ravnateljica
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Petra Novinščak   datum: 27. 10. 2020.

e-Dnevnik


Tražilica

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Anketa o kravati
U kojem je stoljeću nastala kravata:

Iz kojeg naroda je potekla kravata:

Tko je iz naroda otišao u svijet s rupcem oko vrata zavezanim u čvor?

Hrvatski sabor je 2008. godine za Dan kravate izabrao:

Korisni linkovi

Radijska grupa
Emisije radijske grupe


CARNet
preskoči na navigaciju