2019-04-18 13:34:12

MARTIN SUCHT DEN STAR 2019.

 

MARTIN SUCHT DEN STAR 2019.

Festival njemačkog jezika „Martin sucht den Star“ je pravi show u našoj školi. I ove su godine u srijedu 17.4.2019., kao uvod u proljetni odmor, organizatorice učiteljice njemačkog jezika Valentina Bogdan i Monika Turk, odlično motivirale svoje učenike da se ohrabre u pjevanju pjesama na njemačkom jeziku. Na festivalu je u natjecateljskom dijelu izvedeno 20 pjesama naših učenika, dok su se u revijalnom dijelu pridružili izvođači iz dječjih vrtića Smješko i Ribica te susjednih osnovnih škola: OŠ Selnica, OŠ Štrigova i OŠ Franceta Prešerna Črenšovci.

Pobjednička pjesma će predstavljati našu školu na međunarodnom showu „Max sucht den Superstar“ u OŠ Cestica u Varaždinskoj županiji.

Članovi stručnog žirija koji su odlučivali o najboljoj pjesmi našeg talent show-a  nisu imali lak zadatak, jer je konkurencija bila jaka, a nastupi dovedeni do savršenstva u koreografiji i scenografiji. Na kraju je najviše bodova skupila skupina Noa i prateći vokali iz 5. razreda, koji će našu školu predstavljati u OŠ Cestica i to po šesti put. Drugo i trećeplasirani su bili duo Lara Bogdan (8. razred) i Lucijan Novak (7. razred) s dvije pjesme, a nagrađeni su i četvrtoplasirane Klara i Kiara, te s petim mjestom Ina i Zodiac junior band. Za svoj trud najbolji su nagrađeni prigodnim paketima koje su osigurale izdavačke kuće Alfa i Profil.

Čestitamo Noi i dečkima na nastupu i želimo im puno uspjeha u OŠ Cestica!

Odlične nastupe i navijače možete pogledati u FOTOGRAFIJAMA


Osnovna škola Sveti Martin na Muri