2019-07-02 09:32:47

POPIS UDŽBENIKA ZA 2019./2020. ŠKOLSKU GODINU

Sukladno čl. 10. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18 - dalje u tekstu: Zakona), objavljujemo Rezultat odabira tzv. novih udžbenika za 2019./2020. školsku godinu koji će se koristiti u 1. i 5. razredu za sve predmete te u 7. razredu za bilogiju, fiziku i kemiju. Popis je u priloženom dokumentu naziva "Novi udžbenici - rezultati izbora_OŠ Sveti Martin na Muri".

Popis udžbenika za ostale razrede i predmete objavljujemo također ovdje, pod nazivom "Popis tz. starih udžbenika za 2019./2020. školsku godinu". Žutom bojom u tablici su označeni radni materijali (radne bilježnice) koji nisu financirani od strane državnog proračuna.

Sredstva za nabavu udžbenika financirana su u državnom proračunu te ih roditelji ne moraju samostalno nabavljati - udžbenike će učenici dobiti u školi početkom nove školske godine (tzv. nove udžbenike" i razliku "starih" udžbenika koje još nisu dobili).

Sukladno čl. 16. Zakona o odluku o korištenju drugih komercijalnih nastavnih sredstava donose škole i objavljuju na web stranicama do 15. srpnja. Molimo za pratite web stranicu škole te pričekate s nabavom ostalih nastavnih sredstava (radnih bilježnica itd.). Zahvaljujemo na razumijevanju.


Osnovna škola Sveti Martin na Muri