2019-10-14 14:37:49

MAJA BOGDAN (8.) I UČITELJICA DUBRAVKA NA DRŽAVNOJ SMOTRI UČENIČKIH ZADRUGA U VINKOVCIMA

Učenička zadruga Tinček i njezine zadrugarke učenica Maja Bogdan iz 8. razreda i mentorica učiteljica Dubravka Žignić Resman boravile su od 8. do 11. listopada 2019. u Vinkovcima na 31. smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske.

Dobrim plasmanom na županijskom natjecanju u svibnju ove godine ostvarili smo čast i zaduženje da na državnoj smotri pripremimo i prezentiramo županijski stol. Pod temom „Međimurje u srcu“ na štandu su se u Vinkovcima prezentirali proizvodi ne samo naše učeničke zadruge Tinček, već i najproizvodi međimurskih učeničkih zadruga koje su sudjelovale na županijskoj razini. Učenica Maja Bogdan je za svoje prezentiranje u kojem je odlično predstavila Tinčeke i druge učeničke zadruge, dobila pohvalu žirija, a na smotri je stekla puno novih prijatelja iz cijele Hrvatske.

U kreiranju i postavljanju štanda su učiteljici Dubravki Resman Žignić pomogle i učiteljica likovne kulture Renata Mikolaj i voditeljica zadruge Maja Radek Sklepić.

Čestitamo našim prijateljskim zadrugama iz OŠ Gornji Mihaljevec i Centru za odgoj i obrazovanje na osvojenim prvim mjestima u svojim kategorijama.

FOTOGRAFIJE


Osnovna škola Sveti Martin na Muri