2019-12-10 09:44:02

GODIŠNJA SKUPŠTINA UČENIČKE ZADRUGE TINČEK

GODIŠNJA SKUPŠTINA UČENIČKE ZADRUGE TINČEK

U četvrtak, 5. prosinca 2019. sastali su se školski zadrugari kako bi na svojoj godišnjoj skupštini analizirali rad u protekloj godini i donijeli plan i programa rada za naredno razdoblje. Okupili su se tako predstavnici zadrugara svih razrednih odjeljenja, voditelji zadruge, voditelji sekcija, članovi Zadružnog odbora, načelnik općine, predstavnici roditelja te gosti i uzvanici. Na početku Skupštine, ravnateljica Petra Novinščak pozdravila je sve prisutne, a voditeljica UZ Tinček Maja Radek Sklepić je iznijela izvješća o postignutom i planiranom radu UZ te su potvrđene neke nove sekcije – Domaćinstvo i Ručni radovi koje će voditi učiteljice Valentina Bogdan i Anica Karlovčec.

Za kraj se ravnateljica zahvalila svim zadrugarima i njihovim voditeljima na odličnom radu tijekom cijele godine i pozvala ih da tako marljivo nastave i dalje. Osobito je za svoj trud i predstavljanje na državnoj smotri pohvaljena učenica 8. razreda Maja Bogdan. Zadrugari su se zahvalili i svojim vanjskim suradnicima na odličnoj suradnju i pomoći: Mladenu Dobraniću, Petru Vukoviću, Dragutinu Bohnecu, Martinu Srši i poljoprivrednoj apoteci Agro Martin, OPG-u Tatjana Hažić, LAG-u Međimurski doli i bregi, Centru dr. Rudolfa Steinera, Poljoprivrednoj savjetodavnoj službi, Općini i TZ Sveti Martin na Muri.

Pozivamo Vas da naše zadrugare pozdravite i posjetite na Božićnom sajmu koji će organizirati u četvrtak 19.12.2019. od 9:00 do 12:00 sati na Trgu Sv. Martina i kupnjom proizvoda obogatite svoj blagdanski stol i dekor, a njima pomognete u daljnjem radu!

FOTOGRAFIJE


Osnovna škola Sveti Martin na Muri