2020-04-03 13:03:03

UPUTE ZA VREDNOVANJE I OCJENJIVANJE TIJEKOM NASTAVE NA DALJINU

Dragi učenici i poštovani roditelji,

u privitku se nalazi Uputa za ocjenjivanje i vrednovanje tijekom nastave na daljinu koja je namijenjena svim učenicima, roditeljima i učiteljima.

Sljedeći tjedan će biti tjedan ponavljanja i analiziranja, a nakon Uskrsnog ponedjeljka moći će se početi i s vrednovanjem i ocjenjivanjem.

Ne morate se bojati niti biti zabrinuti u vezi toga. Vaši razrednici i predmetni učitelji će vam sve objasniti, moći ćete i isprobati neke od metoda prije nego budete trebali predati radove ili zadatke na vrednovanje. Vaš rad na zadacima će biti jako sličan onome koji ste do sada provodili, samo ćete sada za neke odrađene zadatke biti ocijenjeni.

Detaljne upute dobit ćete u svojim virtualnim učionicama i od učitelja.

I koristim priliku da čestitam SVIMA na odličnom radu u ova tri tjedna – UČENICIMA, UČITELJIMA, RODITELJIMA I UKUĆANIMA! Pokazali ste da ste jako odgovorni i marljivi, da možete biti samostalni i predani. Bravo! Svjesni smo također da se bez velike pomoći i angažmana roditelja i ukućana online nastava ne bi mogla uspješno provesti pa od srca zahvaljujemo svima koji su se uključili i nastavit će s pomaganjem.

Naši učitelji i stručna služba ulažu velik trud i brigu kako bi se nastava održavala, kako bi naši učenici u danim okolnostima usvojili osnovna znanja i ishode, naučili nove vještine i načine komunikacije te spoznali važnost međusobnog uvažavanja i pomaganja. Prema narodnoj – svako zlo za neko dobro!

Ali ipak … jedva čekamo da se opet vratite u školske klupe!

A kako bi škola bila spremna za vaš povratak brinu se i ujedno vas iz školskih ureda i učionica pozdravljaju tete spremačice, domar i kuhar, tajnica i računovotkinja te ravnateljica!

Ostanite doma i ostanite zdravi!


Osnovna škola Sveti Martin na Muri